måndag 15 april 2013

Medlemskap i fackförening - den viktigaste försäkringen

Just nu är det mycket snack om hur arbetslösheten ökar och om osäkerheten på arbetsmarknaden. Samtidigt gör försäkringsbolag grova pengar på att människor väljer att försäkra sina villor, bilar, fritidshus samt teckna extra försäkringar vid köp av en det ena än det andra. Vad inte så många förstår är att flertalet av dessa försäkringar är överflödiga. Att t.ex. teckna en extra försäkring på det nya våffeljärnet är ren idioti, då värdet på ett begagnat våffeljärn är extremt lågt. Det finns emellertid ett par försäkringar som är väldigt bra att ha.

Medlemskap i facket samt hemförsäkring borde alla ha. Den första gör att du slipper delar av den ekonomisk oro som naturligt nog uppstår i samband med arbetslöshet. Genom att välja ett fackförbund som passar ditt yrke, får du dessutom rådgivning och hjälp vid konflikter och andra svårlösta situationer.

Hemförsäkring ger en skön trygghet i vardagen - då man kan känna sig lugn med att man faktiskt kommer få sitt bohag ersatt om olyckan skulle vara framme, så man slipper stå helt utblottad.

Unionen fackförbund
Unionen raggar kunder


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar